Avocat drept penal

Societatea Civila de Avocati "Buneci and Buneci" va ofera o experienta considerabila in asistenta si reprezentarea persoanelor fizice, dar si a societatilor comerciale in cauze penale. Echipa Societatii Civile de Avocati "Buneci and Buneci" va poate apara interesele si ajuta sa va exercitati drepturile atat in faza de urmarire penala, cat si in fata instantei de judecata.

Acordam servicii in drept penal in cazul in care sunteti acuzat sau implicat orice calitate într-un caz de:

 • Furt, talharie, inselaciune, delapidare sau gestiune frauduloasa;
 • Fals in inscrisuri oficiale sau sub semnatura privata;
 • Infractiuni de coruptie (luare/dare de mita, trafic de influenta, primire de foloase necuvenite);
 • Criminalitate informatica;
 • Trafic/consum de droguri;
 • Trafic de persoane sau proxenetism;
 • Infractiuni economice: evaziune fiscala, bancruta frauduloasa, spalare de bani;
 • Omor, omor calificat sau deosebit de grav;
 • Ucidere din culpa;
 • Vatamare corporala (grava, din culpa);
 • Conducere sub influenta bauturilor alcoolice sau drogurilor.

Odata ce ati apelat la serviciile Societatii Civile de Avocati "Buneci and Buneci, incepem de indata sa lucram pentru a preveni formularea de acuzatii penale sau, in cazurile in care organele de urmarire penala au formulat deja acuzatii, lucram pentru a obtine respingerea sau reducerea acestora.

Desi ne straduim sa evitam procesul penal cand este posibil, avocatii Societatii Civile de Avocati "Buneci and Buneci" de drept penal va pot construi o aparare eficienta sustinand cea mai buna strategie in cauza si prezentind-o cu succes in fata instantei.

Cazul dumneavoastra va fi tratat de catre un senior, un avocat cu mare experienta, specializat in Drept Penal si in criminalitatea economica, expert care si-a dobandit cunostintele prin abordarea unei game largi de cazuri in care si-a reprezentat cu succes clientii.

In acest mod solutiile creative sunt identificate de catre un avocat drept penal si clientii nostri beneficiaza de opiniile cele mai sigure. Avocati drept penal Bucuresti sunt foarte motivati in a oferi cel mai bun suport juridic, indiferent de natura acuzatiei; apararea clientilor nostri este tratata cu un grad ridicat de devotament si convingere.

Puteti contacta unul dintre membrii Societatii Civile de Avocati "Buneci and Buneci din departamentul nostru de drept penal, in orice moment.

Simplul fapt ca sunteti invinuit sau inculpat intr-o cauza de natura penala nu este echivalent cu a fi gasit vinovat ?i condamnat de catre o instanta de judecata. Situatia dumneavoastra poate fi intotdeauna imbunatatita daca aveti alaturi un avocat de drept penal care sa actioneze operativ si care sa va ofere o consiliere specializata.

Abordare pragmatica si creativa!
Cel mai bun rezultat posibil! Suna acum!