Avocat societati comerciale

Succesul societatilor comerciale depinde de strategie, organizare si aplicarea planurilor de management. Seful unei firme doreste rezultate imediat. Asa cum spuneam, unul dintre credo-urile noastre este salvarea timpului clientului, de unde o convergenta de interese intre client si avocat. Mai rar, nu? Societatea Civila de Avocati "Buneci and Buneci" este pregatita sa ofere o paleta extinsa de servicii juridice in domeniul comercial, menite sa asigure succesul societatilor pe tot parcursul activitatii lor. De fapt, asta cautam. Succesul.

Acordam asistenta juridica privind activitatile societatilor comerciale: infintari, fuziuni, dizolvari si lichidari.

Oferim consultanta in vederea infiintarii unei societati comerciale, servicii de redactare a actelor constitutive si de inregistrare a acestora la institutiile competente. De asemenea, serviciile Societatii Civile de Avocati "Buneci and Buneci", includ obtinerea de autorizatii necesare infiintarii si functionarii societatilor comerciale si amendarea actelor constitutive.

Serviciile de asistenta juridica presupun si administrarea societatii, conceperea contractului de management al societatii, participarea si sprijinul logistic acordat la adunarea generala a asociatilor si la consiliul de administratie.

Practica Societatii Civile de Avocati "Buneci and Buneci", include si asistenta in cazul negocierii si al redactarii contractelor comerciale incheiate de client, asistenta la birourile notariale in cazul contractelor care presupun incheierea in fata notarului public, asistenta in redactarea contractelor de distributie pentru implementarea retelei de distribuire a produselor sau a serviciilor. Nu in ultimul rand, avocatii Societatii Civile de Avocati "Buneci and Buneci", ofera asistenta privind aspectele concurentiale: concentrari economice, intelegeri monopoliste, concurenta neloiala, abuz de pozitie dominanta, precum si activitate de due diligence.

E important sa te poti baza pe cineva. Uneori, parteneriatul este mai important decat rezultatul in sine. Este si motivul pentru care am dezvoltat, la Societatea Civila de Avocati "Buneci and Buneci", o alta dimensiune a serviciilor noastre de drept comercial: infiintari societati comerciale,fuziuni societati comerciale, lichidari societati comerciale, dizolvari societati comerciale, asistenta si reprezentarea in fata instantei de judecata si a instantelor arbitrale in cazul litigiilor rezultate din raporturile dintre societate si alti agenti economici, dar si in cazul litigiilor determinate de raporturile interne ale societatii.

Contacteaza Societatea Civila de Avocati "Buneci and Buneci" cu incredere!

Abordare pragmatica si creativa!
Cel mai bun rezultat posibil! Suna acum!